Skip to main content

Hallo, mijn naam is Hanny Huijbers

hanny

Ik ben een pedicure. Voeten hebben al 10-tallen jaren mijn aandacht. Voeten zijn voor mij een basis, ze dragen je immers. Ik heb er dan ook voor gekozen om er mijn beroep van te maken.

Passie voor Voeten

Tot 2015 werkte ik lange tijd in de (huisartsen-) zorg. Daarna ben ik me gaan omscholen tot pedicure, met de nieuwste ontwikkelingen in dit vak. Nu kan ik, als pedicure natuurlijk mijn eerdere werk- en levenservaring, zowel op medisch als op sociaal vlak extra goed gebruiken, dat is fijn voor mijn cliënten én voor mezelf.

Persoonlijke aandacht, rust en kwaliteit van zorg leveren, staan bij mij hoog in het vaandel. Het is fijn om dat te kunnen toepassen in mijn werk als pedicure.

hanny 2023 2

Verder heb ik veel affiniteit met de natuur. Mijn visie is dat de mens en de natuur een sterke verbinding hebben met elkaar en elkaar daardoor positief kunnen beïnvloeden. Daarom gebruik ik voetcrèmes die zijn gemaakt van natuurlijke stoffen. Én ik verlangde er al een lange tijd naar om dichtbij de zee te gaan wonen. Die wens is onlangs in vervulling gegaan, ik verruilde het Brabantse land voor het Zeeuwse, daar ben ik erg blij mee.

Ook spreekt het me aan om te zorgen voor mensen met een lichamelijke en/of geestelijke aandoening. Ik vind het belangrijk om een oplossing te vinden voor ieder individu.

Een voetbehandeling heeft een positief effect op de geestelijke gesteldheid, dat is bij vrijwel iedereen zo, maar zéker bij zieke mensen. Mocht u een uitgebreide voetmassage wilt ontvangen na de behandeling, dan kan ik ook daar voor zorgen.

U bent van Harte Welkom.