ditbenkik

hannyIk ben pedicure. Voeten hebben al 10 tallen jaren mijn aandacht. Voeten zijn voor mij een basis. Ik heb er dan ook voor gekozen om er mijn beroep van te maken. Passie voor Voeten.

Voorheen werkte ik 35 jaar lang in de (huisartsen-)zorg, daarna ben me gaan omscholen tot pedicure, met de nieuwste ontwikkelingen in dit vak. Als pedicure kan ik mijn eerdere werk- en levenservaring, zowel op medisch als op sociaal vlak goed gebruiken, dat vind ik heel fijn.

Persoonlijke aandacht, rust en kwaliteit van zorg leveren staan bij mij hoog in het vaandel. Dat kan ik gelukkig wel weer kwijt in mijn werk als pedicure.

Ik heb veel affiniteit met de natuur, die is voor mij belangrijk, en ben ervan overtuigd dat die kan bijdragen aan een goede zorg. Daarom heb ik ervoor gekozen om te werken met voetzorg-producten die van natuurlijke stoffen zijn gemaakt.

Het spreekt me ook aan om te zorgen voor mensen die een lichamelijk en/of geestelijke beperking hebben. Een oplossing vinden voor ieder individu, dat vind ik belangrijk. En ik ervaar dat een voetbehandeling een extra positieve uitwerking heeft op de geestelijke gesteldheid, dat is bij vrijwel iedereen zo, maar zeker bij zieke mensen. Om een extra uitgebreide voetmassage te ontvangen kunt u altijd bij me terecht.

Ik vind het fijn om uw voeten te mogen verzorgen.

U bent van Harte Welkom.

Ambulant pedicure

ambulant pedicure

Ik werk ook als ambulant pedicure en kom graag bij u aan huis indien u binnen een straal van 4 km van mijn praktijk in Eindhoven woont.

Adres en contact

Telefoon: 06 83 01 04 61
Mail: pedicure@passievoorvoeten.nl

Praktijk Eindhoven (Woensel):
Wegastraat 31, 5632 GK Eindhoven

Kwaliteitswaarborg

Aangesloten bij

provoet 200